homepage
  Košík je prázdný
> Vše o nákupu>Zásady ochrany osobních údajů a zásady souborů cookies

Zásady ochrany osobních údajů a zásady souborů cookies

PRIVÁTNÍ POLITIKA OF

Náš e-shop na  www.crystalex.com , název společnosti Crystalex CZ, sro, IČ: 285 426 73, DPH. No: CZ 285 426 73, se sídlem Masarykovo nábřeží 236/30, Praha 1, 110 00 Nové Město , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze - oddíl C, vložka 149125 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně komunikuje zpracování svých osobních údajů v souladu s nařízením (EU) 2016/679 Evropského parlamentu a Rady o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů ao volném pohybu těchto údajů ao zrušení směrnice 95/46 / EC, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“ ). 

Respektujeme vaše soukromí. V zájmu transparentnosti, tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, co osobní údaje zpracujeme, pro jaký účel, jak dlouho, kdo jsme předávání, co máte práva a mnoho dalšího.
 

1. Ochrana je prioritou pro nás ve všem, co děláme. 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaše kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálního obsahu, a to je pro nás prioritou, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu k nim. Vždy, když Vás žádáme o informace, potřebujeme je, nebudeme žádat víc. 

Jaké osobní údaje můžeme požadovat od vás?

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si objednáte něco, kontaktujte nás, nebo poskytnout kontrolu vašeho nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnuje jak povinné údaje: kontaktní údaje a informace o platbě jsou volitelné. Nemůžete si koupit povinné informace zde. Dobrovolně zveřejnit osobní údaje k nám, kde žádáme o souhlas, jako je registrace, informační bulletiny, poradenství, konzultace, recenze a další, do té míry, v něm uvedeny.
 

Jak používáme vaše osobní údaje? 

  • Vytvářet a spravovat svůj osobní účet (registrace)

  • Zpracování objednávek, dodání zboží, zajistit zboží, které mají být vráceny nebo stížnosti

  • Poslat up-to-aktuální informace o stavu objednávky prostřednictvím e-mailu

  • Kontaktovat v případě problémů s dodáním vaše objednaného zboží

  • Reagovat na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných služeb

  • Zašleme obchodní oznámení o aktuálních akcích a slevách (zpravodaj)
     

Pokud kupujete jako  jedince , budeme potřebovat následující údaje při zápisu:

  • Jméno a příjmení

  • Adresa pro fakturaci a dodání zboží

  • telefonní spojení

  • Elektronická adresa (e-mail)
     

Pokud kupujete jako právní  subjekt , požadujeme následující údaje při zápisu:

  • Název společnosti (Business)

  • Adresa pro fakturaci a dodání zboží

  • DIČ

  • telefonní spojení

  • Elektronická adresa (e-mail)

2. Budeme vás ochrání

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu  nebo přímo odhlásit v sekci "přihlásit".

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou vaše práva? 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu : Eshop@crystalex.cz

 

 

 ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

Co jsou to cookies?

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jako cookie (anglicky koláček, oplatka, sušenka) se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která servery pošlou prohlížeči. Ten je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě stránek pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru.

Jak fungují cookies?

Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládá se do nich obsah „nákupního košíku“ v elektronických obchodech, uživatelské předvolby apod. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o našem chování zpět na příslušný server. Cookies obsahují informaci o tom, jak dlouho je má prohlížeč uchovávat (od jednorázových až po několikaleté). 

Cookies nejsou přímo vázány na naše jméno ani e-mailovou adresu, často ale obsahují naše přihlašovací údaje do systému. Jsou společné pro jednu instalaci prohlížeče. Cookies nejsou nijak zabezpečeny a to včetně shromážděných údajů. Jak Google využívá soubory cookie zjistíte zde.

Jak odmítnout používání souborů cookie?

Používáme cookies nastavit pomocí internetového prohlížeče. Většina prohlížečů automaticky akceptuje cookies ve výchozím nastavení. Můžete odmítnout cookies, pomocí webového prohlížeče nebo nastavit pouze některé soubory cookie.

Můžete najít informace o prohlížečích a jak nastavit předvolby cukroví na následujících webových stránkách:

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

Nástroj pro efektivní řízení cookie je k dispozici také na  http://www.youronlinechoices.com/

 

 

CRYSTALEX CZ, s.r.o.
Masarykovo nábřeží 236/30
110 00 Praha1

Phone: +420 487 741 111
Email: info@crystalex.cz